Type a keyword and hit enter to start searching. Press Esc to cancel.

Over ons

Juwelen laten maken of herstellen

Wij tellen onze ervaring niet in jaren, maar in generaties!

Dat Juwelier Van Laer intussen al door de 4e generatie op rij gerund wordt en dat we zowel een erkend goudsmid als een erkend horlogemaker in huis hebben, daar zijn we best wel trots op. U kan dus in alle vertrouwen juwelen laten maken of uw horloges, klokken en sieraden laten herstellen. Die zijn bij ons in betrouwbare handen!

Dat we over een eigen atelier beschikken, biedt nog een extra voordeel. Uw kostbare bezittingen hoeven de deur niet uit om naar een extern atelier overgebracht te worden. Dat is veiliger én het spaart u en ons ook heel wat kostbare tijd uit. De meeste kleine herstellingen aan juwelen, horloges of klokken kunnen we nog de dag zelf uitvoeren.

Juwelen laten maken op maat volgens uw ontwerp

Bij goudsmid Sven kan u allerhande juwelen laten maken op maat. Heeft u een foto van uw droomjuweel of kan u het beschrijven, dan kunnen wij dat sieraad perfect voor u maken. Van goud smelten, tot het ontwerp en de productie van uw sieraad, alles gebeurt bij ons in eigen huis.

Wil u bijvoorbeeld unieke trouwringen laten maken? U kan zelf het materiaal, de dikte, het model en de edelstenen kiezen. We zetten uw voorkeuren en wensen vervolgens om in een realistische schets die we nadien uitwerken tot prachtige juwelen die écht uniek zijn.

Oud goud laten hersmelten kan ook!

Heeft u oude juwelen in huis die u niet draagt, maar wel aan gehecht bent? Dan is een juweeltransformatie een uitstekend idee. We herwerken uw oud goud tot een nieuw, trendy juweel dat u wél elke dag met gepaste trots uit de kast haalt.

Juweelherstellingen of klokreparaties

Ook voor diverse herstellingen aan juwelen, horloges en klokken kan u op onze expertise vertrouwen.

  • Inkorten of verlengen van halskettingen
  • Ringen verkleinen of vergroten
  • Edelstenen vervangen of vastzetten
  • Juwelen graveren
  • Juwelen oppoetsen als nieuw
  • Slotjes van armbanden of halskettingen vervangen
  • Oud goud hersmelten tot nieuwe juwelen
  • Batterijen of polsbandjes van horloges vervangen
  • Binnenwerk van uurwerken nakijken en herstellen
  • Klokrestauratie of diverse herstellingen van antieke klokken (ook op verplaatsing)

Hoeveel zijn uw juwelen precies waard?

Ook voor taxatie van juwelen kan u bij ons terecht. Bent u benieuwd naar de waarde van uw favoriete sieraden, dan kan u die bij ons nauwkeurig laten schatten.

Een bijzondere vraag?

Wil u juwelen laten maken naar ontwerp, oud goud laten hersmelten of heeft u een heel andere vraag? U kan altijd even in onze winkel in Humbeek bij Grimbergen binnen springen of een berichtje sturen via het contactformulier.

Het Juwelier Van Laer-team

Sven Lombaerts

Sven Lombaerts

Specialist juwelen en verkoop

André Lombaerts

André Lombaerts

Specialist klokken & uurwerken

Liesbet Houman

Liesbet Houman

Verkoop en administratie